Skip to content

Over Garagebedrijf Venne

Mijn naam is Michael Venne, geboren in het mooie Nieuwveen. Al vanaf dat ik klein was ben ik met techniek bezig en vanaf mijn 14e ook met autotechniek. Ik begon op het VMBO met de opleiding Assistent Automonteur en werkte bij een groot universeel garagebedrijf. Na het VMBO vervolgde ik mijn studie op het MBO niveau 2 met de BBL opleiding (1 dag in de schoolbanken en 4 dagen in de garage) Tweede Autotechnicus. Na het slagen van deze opleiding ben ik gestart met mijn MBO niveau 3 opleiding, Eerste Autotechnicus. Wederom een BBL opleiding, want in de praktijk leer je het meest. Na het slagen van deze opleiding wilde ik eens ergens anders gaan werken dan bij een universeel garagebedrijf. Ik ben toen gaan werken bij een autodealer waar ik ook startte met mijn MBO niveau 4 opleiding: Diagnose Technicus. In de tussentijd heb ik ook mijn APK papieren gehaald, evenals mijn hybridevoertuigen- en aircocertificaat. Na het behalen van mijn MBO niveau 4 diploma vond ik het tijd geworden om voor mezelf te gaan beginnen.

In hetzelfde jaar, 2016, schreef ik me in bij de KvK. Mijn vader was in dat jaar ongeneeslijk ziek geworden en ik wilde dat hij ook nog zou zien hoe mijn bedrijf zou worden. Door mijn werkervaring bij een universeel garagebedrijf én bij een autodealer weet ik van beide kanten hoe te werk te gaan.

Ik lever graag goede en persoonlijke service aan al mijn klanten. Door een heldere uitleg te geven over mijn werkzaamheden aan hun probeer ik vertrouwen op te bouwen tussen de klant en mijzelf. Met die werkwijze en een goede service hoop ik nog vele mensen te kunnen helpen met hun auto!

Klanten over Garagebedrijf Venne

Back To Top